Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Genel seçimlere doğru

AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Akın:

Genel seçimlere doğru

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Nutku Akın, milletvekili olduğu takdirde AK Parti'nin gösterdiği hedefler doğrultusunda azimle çalışacağını belirtti.

Akın, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından yaklaşık bir hafta önce Ankara'da düzenlenen Ekonomi Kulübü Toplantısı'nda kendisine iş hayatında gösterdiği gayret ve başarıdan dolayı rozet verildiğini hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son 12 yılda ekonomiye önem verdiğini dile getiren Akın, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan'ın gösterdiği hedefler doğrultusunda bizler de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti'nin kurulduğu günden beri ekonomide gösterdiği gayretler ortadadır. Biz de sevdalısı olduğumuz partimizde elimizden gelen gayreti yapmaya hazırız. Sayın Başbakan Yardımcımız Kurtulmuş'un bizlere takdim ettiği rozetten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."

Milletvekili olduğu takdirde partinin gösterdiği hedefler doğrultusunda azimle çalışacağını ifade eden Akın, "Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu ile beraber ülkemizi ve Aksaray'ımızı, 2023 hedeflerine ulaştırmak için var olan gücümüzle çalışacağız. Milletvekili olsam da olmasam da Aksaray'ımızın gelişmesi için çalışmalarımı sürdüreceğim" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber