Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 18:43 Yorum: 0

Genel seçimlere doğru

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Dr. Sedat Özkul, Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca'yı ziyaret etti.Özkul, ziyarette yaptığı açıklamada, çözüm...

Genel seçimlere doğru

DİYARBAKIR (AA) - AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Dr. Sedat Özkul, Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca'yı ziyaret etti.

Özkul, ziyarette yaptığı açıklamada, çözüm sürecinin önemli bir aşamaya geldiğini söyledi.

Çözüm sürecinde gelinen noktanın önemine değinen Özkul, şöyle konuştu:

"AK Parti döneminde Kürt sorunun çözümüne yönelik atılan adımlar, hükümetin soruna ne kadar duyarlı olunduğunun göstergesidir. Kangren haline gelmiş bir soruna çözüm bulmak için herkes seferber olmuş. Bu esen güzel rüzgar karşısında kimsenin durması mümkün değil. Sorunun çözümü konusunda engel olmak isteyenlerin karşısında kan ve gözyaşı istemeyen halk duracaktır." 

Çözüm sürecinde ekonominin de geliştiğini kaydeden Özkul, işsizliğin önlenmesi noktasında alınan önlemler artarak devam ettiğini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber