Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Genel seçimlere doğru

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray aday adayı Cenap Aşcı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti.Yazgı, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada,  AK Parti Aksaray aday...

Genel seçimlere doğru

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray aday adayı Cenap Aşcı, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı ziyaret etti.

Yazgı, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada,  AK Parti Aksaray aday adayı Aşcı'nın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

 Belediye Başkanlığı görevinin 20 gün sonra bir yılını doldurulacağını aktaran Yazgı, "Bizler, bir yıllık süre zarfında yaptığımız çalışma ve hizmetlerle farkındalık oluşturmuş durumdayız. Yaptığımız çalışmaları dışarıdan gelen birisi rahatlıkla görebiliyor. Gümrükler Genel Müdürlüğü’nde görev alırken yapmış olduğu hizmetlerden ve çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Allah yardımcıları ve destekçileri olsun" şeklinde konuştu.

Aşcı ise Belediye Başkanı Yazgı'nın görev süresince yaptığı çalışmaları şehrin her yerinde gördüklerini belirterek, “İçerdeki vatandaşlarımız bunun farkında olmayabilirler. Bizler bunun oldukça farkındayız. Şehrin içerisine girerken dahi bu dokunuşun farkındayız. Bir yıllık süre zarfında bu kadar işi başarmak herkese nasip olmaz. Allah yolunu açık etsin" şeklinde konuştu.

Milletvekilli görevinin kendilerine nasip olduğu taktirde bu görevi Belediye Başkanıyla omuz omuza yapacaklarını aktaran Aşcı, "Allah’ımızın ve milletimizin yanında olduğunu bilerekten görevimizi devam ettireceğiz. Bize bu görev verilmezse yine bilsinler ki Cenap Aşcı, kardeşleridir. Mevlam, bize hangi görevi layık görürse onu yapacağız. Başkanımızla omuz omuza olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber