Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 10 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Genel seçimlere doğru

AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Akın:

Genel seçimlere doğru

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Nutku Akın, amaçlarının güçlü Türkiye için güçlü Aksaray yolunda istikrarın, kalkınmanın ve huzurun devamını sağlayarak, Aksaray ve Türkiye'ye hizmet etmek olduğunu belirtti.

Akın, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet tarihinin en büyük değişimlerinden birini yaşayan Aksaray'ın bugün Orta Anadolu'nun parlayan yıldızı haline geldiğini söyledi.

Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla birlikte çok önemli ve eşine az rastlanır bir gelişim gösterdiğini aktaran Akın, şunları kaydetti:

"Türkiye, eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayileşmeye, şehirleşmeden ekonomiye ve sosyal hayata kadar pek çok alanda gelişim gösterdi. Bizim de amacımız; güçlü Türkiye için güçlü Aksaray yolunda istikrarın, kalkınmanın ve huzurun devamını sağlayarak, şehrimize ve ülkemize hizmet etmektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve bugün Başbakanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde devam eden değişim ve dönüşüm hamlesi, yeni Türkiye’de kendini iyice hissettirecektir. Biz de bu yolda liderlerimizin yanındayız ve onların açtığı büyük ufkun takipçiyiz" 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber