Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mart 2015 - 12:28 Yorum: 0

Genel seçimlere doğru

BATMAN (AA) - Halkların Demokratik Partisi(HDP) ile Demokratik Bölgeler Partisi(DBP) Batman İl Başkanları düzenledikleri ortak basın toplantısı ile seçim startı verdiklerini duyurdu.HDP il...

Genel seçimlere doğru

BATMAN (AA) - Halkların Demokratik Partisi(HDP) ile Demokratik Bölgeler Partisi(DBP) Batman İl Başkanları düzenledikleri ortak basın toplantısı ile seçim startı verdiklerini duyurdu.

HDP il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan HDP İl Başkanı Abdulbari Karaağaç, HDP'de aday adaylık başvuru süresinin sona ermesi ile birlikte seçim startı verdiklerini duyurdu.

30 aday adayının müracaat ettiğini belirten Karaağaç şunları kaydetti:

"İlk defa şimdi tüm toplumsal kesimler büyük bir heyecanla, umutla, coşkuyla ve korkusuzca yeni yaşamı kurmak için beraber mücadele ediyorlar. Kadınlar başta olmak üzere Kürtler, Türkler, Aleviler, Araplar, Ermeniler, Yezidiler, işçiler, işsizler, köylüler ve esnaflar tüm farklılıklarına rağmen hep birlikte yeni yaşamı örgütlüyorlar, yeni yaşamı inşa ediyorlar."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber