Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Genel seçimlere doğru

AKSARAY (AA)- AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Nutku Akın, Memur Sen İl Başkanı Şaban Bülbül’ü makamında ziyaret etti.Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının...

Genel seçimlere doğru

AKSARAY (AA)- AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Nutku Akın, Memur Sen İl Başkanı Şaban Bülbül’ü makamında ziyaret etti.

Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının bir şehrin gelişmesindeki en önemli etkenlerden olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında şehirdeki sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler yaptıklarını aktaran Akın, ''Bizler de halkımıza hizmet etmek için milletvekilliğine aday olduk. Kurucu Başkanımız ve şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu örnek alarak onların gösterdikleri hedefler doğrultusunda her daim kuruluşlarımız ile birlikte çalışacağız. El birliği ile Aksaray’ımızı güzel yerlere getireceğiz.'' diye konuştu.

Bülbül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akın’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber