Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Genel seçimlere doğru

ZONGULDAK (AA) - MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, genel seçimlerde Zonguldak'tan en az 2 milletvekili çıkartmak için yola çıktıklarını söyledi.Şeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ereğli'de...

Genel seçimlere doğru

ZONGULDAK (AA) - MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, genel seçimlerde Zonguldak'tan en az 2 milletvekili çıkartmak için yola çıktıklarını söyledi.

Şeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ereğli'de seçimlere büyük bir heyecan ve azimle hazırlandıklarını belirtti.

Zonguldak ve ülke genelinde, iktidar olarak genel seçimlerden çıkabilmek için yoğun çaba sarf edeceklerini vurgulayan Şeker, şunları söyledi:

"Bölgemizde en büyük başarıyı elde etmek için teşkilatlarımız her zaman çalışmaya hazırdır. MHP Ereğli İlçe Teşkilatı bölgenin çalışkan teşkilatları arasındadır. Burada hedefimiz Zonguldak’ta en az 2 milletvekili parolasıyla yola çıktık. Tabi gönül 5’te 5’i arzu ediyor. MHP’nin tek başına iktidar mücadelesinde bölgemizden en büyük katkıyı vermek için inşallah genç kadrolarımızla, kadın kolları ve ülkü ocakları ile bütün gücümüzle elimizden gelen çalışmaların fazlasını ortaya koyarak, bu yolda yani tek başına iktidar mücadelesinde Zonguldak'tan en büyük katkıyı vereceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber