Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

Genel seçimlere doğru

ARDAHAN (AA) - AK Parti Ardahan İl Başkan Vekili Hikmet Görmüş, "Bölgemiz, partimiz ve demokrasi için yapmamız gerekeni yapıyoruz" dedi.Görmüş, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada,...

Genel seçimlere doğru

ARDAHAN (AA) - AK Parti Ardahan İl Başkan Vekili Hikmet Görmüş, "Bölgemiz, partimiz ve demokrasi için yapmamız gerekeni yapıyoruz" dedi.

Görmüş, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, parti genel merkezlerinin aldığı karar doğrultusunda 23 Mart'ta sivil toplum örgütleriyle aday adaylarıyla ilgili temayül yoklaması yapacaklarını belirtti.

7 Haziran'da yapılacak 25. dönem milletvekili genel seçimlerine yönelik aday belirleme tespit çalışmalarının devam ettiğini, bu kapsamda Ardahan'da aday adaylarının STK temsilcileri ve üyelerine sorulacağını ifade eden Görmüş, "23 Mart Pazartesi günü merkez halk eğitim müdürlüğünde sivil toplum örgütlerine yönelik temayül yoklaması yapacağız. Kentte yaklaşık 163 STK var. Bunların katılımı ile bir yeniliğe ve bir değişikliğe daha imza atmış olacağız. Bölgemiz, partimiz ve demokrasi için yapmamız gerekeni yapıyoruz. Bu da bunun en büyük göstergesidir" dedi.

Görmüş, tüm tüm sivil toplum kuruluş temsilcilerini davet ettiklerini, katılımın fazla olmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber