Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:19 Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Girdi maliyetleri yüzünden çifti üreti...21:15 Filistin Devlet Başkanı Abbas’tan yeni hükümete onay21:14 Bakan Bayraktar açıkladı: "Göktepe 1’ adını verdiğimiz yeni bir kuyu kazmay...21:06 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "İstanbul’un ikinci bir 5 yıla daha tahamm...21:05 Ordu’da yaklaşık bin 500 üniversite öğrencisi iftar sofrasında buluştu21:04 Başkentte seyir halindeki araç alev aldı20:59 Siirt’te muhtarlık kavgasında 9 kişiyi yaralamışlardı, Batman’da yakalandıl...20:58 Lübnan, İsrail saldırıları nedeniyle BM’ye resmi şikayette bulunacak20:56 UAD, İsrail’e Gazze Şeridi’ne “acil ihtiyaç duyulan” yardımların ulaştırılm...20:55 Rize’de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı20:52 Düzce Üniversitesi öğrencileri için iftar programı düzenledi20:43 Sağlık Bakanı Koca: "Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor"20:38 Final Okulları ilkokul öğrencileri ağırladıkları misafirlerine etkinlik düz...20:33 Bakan Ersoy: "Bu yıl daha da yüksek rakamlara ulaşacağız”20:27 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarımız sürdürüyor20:13 Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesini birbirine kattı20:09 UNESCO’da "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" etkinliği yapıldı20:05 Tek seferde yakalanan en yüksek miktar: Habur Gümrük Kapısı’nda 850 kg eroi...20:05 SGK’dan emekli promosyonu ile ilgili açıklama20:00 Kripto para borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried’a 25 yıl hapis cezası
Sami Er
Eğitim 24 Eylül 2017 - 12:28 Yorum: 0

Genel Sekreteri Bayram “Akademi Lise’nin üniversite başarısı ile gurur duyuyoruz”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bayram, yeni eğitim dönemi öncesinde Akademi Lise eğitmenleriyle buluştu.

Genel Sekreteri Bayram “Akademi Lise’nin üniversite başarısı ile gurur duyuyoruz”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bayram, yeni eğitim dönemi öncesinde Akademi Lise eğitmenleriyle buluştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram,yeni eğitim dönemi öncesinde Akademi Lise eğitmenleriyle bir araya geldi. Akademi Lise'nin bu yılki üniversite sınavındaki başarısının kendilerini gururlandırdığını kaydeden Genel Sekreter Bayram, ücretsiz eğitim veren Akademi Lise'nin bundan sonra da eğitime katkısının süreceğini kaydetti.

İzmit AkademiLise'degerçekleşen toplantıya, Genel Sekreter Bayram'ın yanı sıra, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Akademi Lise yöneticileri ve eğitmenleri katıldı. Toplantı öncesinde Genel Sekreter İlhan Bayram'a Akademi Lise ile ilgili bir brifing verildi.

Brifingin ardından Akademi Lise eğitmenlerine yönelik bir konuşma yapan Genel Sekreter Bayram, Akademi Lise'nin bu yılki üniversite sınavında gösterdiği başarıyı kutladı. Sınava AkademiLise'de hazırlanan 307 öğrencinin Türkiye'nin en önemli üniversitelerine girmeyi başardığını kaydeden Bayram, "Gençlerimiz arasında Boğaziçi Üniversitesi'ni kazanan öğrencimiz oldu. Bu başarılar bizlere gurur yaşattı. Başarı oranın yüzde 83 olması ve burada eğitim alan gençlerimizin en önemli üniversitelere yerleşmesinden dolayı son derece mutluyuz" şeklinde konuştu.

Genel Sekreter Bayram, Akademi Lise'nin sadece ders odaklı bir eğitim anlayışına sahip olmadığını, burada verilen Değerler Eğitimi'nin de özellikle yeni neslin şekillenmesinde büyük rol oynadığını kaydetti. Konuşmasında, "Medeniyetimizin kodlarına geri dönmek zorundayız" diyen Genel Sekreter Bayram, "Akademi Lise veBilgievlerimizde, çocuklarımıza ve gençlerimize değerler eğitimini en iyi şekliyle aktarıyoruz. İstiyoruz ki, gençlerimiz yolda yürürken birbirine selam versinler, birbirlerine hakkını hukukunu gözetsinler. Çalışırken, üretmeyi bilsinler. Böylelikle huzurlu bir toplum oluruz.O zaman, yaptığımız yolun, getirdiğimiz suyun bir anlamı olur. Birbirine güvenen insanlar olur" dedi.

Bu kapsamda Akademi Lise eğitmenlerinden çok şey beklediklerini belirten Genel Sekreter Bayram, "Gençlere tartışma, konuşabilme kavramlarını öğretin. "Farklılıklarımız olacak ve buradan doğrular çıkacak. Bunu da yine değerler eğitimi ile vereceğiz" diye konuştu. Bayram konuşmasının sonunda Akademi Lise'nin başarısında emeği olan Akademi Lise eğitmenlerine de teşekkür ederek, yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını diledi.

Genel Sekreteri Bayram “Akademi Lise’nin üniversite başarısı ile gurur duyuyoruz”

Genel Sekreteri Bayram “Akademi Lise’nin üniversite başarısı ile gurur duyuyoruz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber