Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 23 Kasım 2016 - 21:03 Yorum: 0

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini ziyaret etti

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak'ın 2. Hudut Tabur Komutanlığı ve Kilis Valiliği...

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini ziyaret etti

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak'ın 2. Hudut Tabur Komutanlığı ve Kilis Valiliği ziyaretleriyle ilgili açıklama yaptı.

TSK'nın internet sitesinden yayımlanan açıklamada, "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 23 Kasım 2016 tarihinde, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve beraberindeki heyet ile birlikte ilk olarak 2'nci Hudut Tabur Komutanlığını denetlemiş, müteakiben Kilis Valiliğini ziyaret etmiştir. Orgeneral Akar ve beraberindeki heyet Valilik ziyaretinin ardından sırasıyla Çobanbey Sıhhi Tahliye Noktası, 3'üncü Hudut Tabur Komutanlığı ve Süleyman Şah Türbesi'nde inceleme ve denetlemelerde bulunmuştur. Ayrıca Orgeneral Akar, aynı bölgede bulunan Harekat Merkezinden devam etmekte olan Fırat Kalkanı Harekatı ve Terörle Mücadele Harekâtına ilişkin gelişmeler hakkında bölgede bulunan Komutanlıklardan son duruma yönelik değerlendirmeleri almıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber