Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 04 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

Genelkurmay, şehit ailelerini Ankara'da ağırlayacak

Kastamonu Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bal, kentteki bir şehit ailesini "18 Mart Şehitler Günü" dolayısıyla Genelkurmay Başkanlığında düzenlenecek etkinliğe davet etti

Genelkurmay, şehit ailelerini Ankara'da ağırlayacak

KASTAMONU (AA) - Kastamonu Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, Bitlis'in Tatvan ilçesine bağlı Kemertepe bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Topçu Teğmen Cemal Tepeli'nin ailesini, "18 Mart Şehitler Günü" dolayısıyla Genelkurmay Başkanlığında düzenlenecek etkinliğe davet etti.

Genelkurmay Başkanlığı'nın, şehit aileleriyle bağları güçlendirmek amacıyla 17-19 Mart'ta düzenlenecek etkinlikte 24 şehit ailesini misafir etme kararı kapsamında Tuğgeneral Bal ve eşi Ayşe Bal, 30 Mayıs 1993'te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Topçu Teğmen Tepeli'nin ailesini evlerinde ziyaret etti.

Bal, şehidin babası Emekli Albay Yaşar Tepeli ve eşi Makbule Tepeli'ye Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in imzasının bulunduğu davetiyeyi sundu, Özel'in aileye hitaben yazdığı mektubu okudu. 

Tuğgeneral Bal, ziyarette yaptığı konuşmada, "18 Mart Şehitler Günü" dolayısıyla Ankara'da düzenlenecek etkinliğe aileyi davet etmek için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerin kıymetli ailelerinin her zaman yanında ve yardımında olmaya devam edeceğini söyledi.

Anne Tepeli ise aradan geçen 22 yıla rağmen, oğlunun acısının halen devam ettiğini vurguladı.

Konuşması sırasında duygulanan Tepeli, her şeye rağmen hayatın sürdüğünü ifade ederek, "Sizlerle, evlatlarımızın devre arkadaşlarıyla ayakta duruyoruz. Ziyaretiniz ve Ankara'daki programa davetiyeniz bizi çok duygulandırdı. Hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

Tuğgeneral Bal, ziyarette, aileye çeşitli hediyeler takdim etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber