Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 04 Ekim 2022 - 21:03 Yorum: 0

Genişletilmiş istişare toplantısı yapıldı

Balıkesir'in AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir mitingi ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Genişletilmiş istişare toplantısı yapıldı

Balıkesir'in AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir mitingi ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı, genişletilmiş istişare toplantısı yaptı. İlçe Başkanı Ekrem Umutlu öncülüğünde gerçekleşen toplantıya, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, ilçe kadın kolları başkanı esrah gönülduk ve ekibi, ilçe gençlik kolları başkanlığı, mahalle başkanlıkları katıldı.

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı'nın büyük buluşmaya adeta çıkarma yapacağını kaydeden İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, tüm Edremit halkını 8 Ekim'de Balıkesir Kuva-yi Milliye Meydanı'na davet etti.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu güne hedefleri doğrultusunda istikrarlı şekilde yoluna devam ettiğini vurgulayan Ekrem Umutlu, "AK Parti, Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yolda istikrarlı bir şekilde yürümeye devam ediyor. Dünya Liderimiz 3 yıl aradan sonra ilimize geliyor ve özlemimiz sona erecek. Bu büyük buluşmaya AK Edremit Ailesi olarak yoğun bir tempoyla hazırlanıyoruz. Tüm duyuru yöntemlerini kullanarak ilçe halkımızı büyük buluşmaya davet ediyoruz. İnşallah 8 Ekim günü Edremit'ten Balıkesir'e çıkarma yapacağız. Miting için ilçemizden Balıkesir'e ücretsiz araçlar kaldırılacaktır. Bu vesile ile tüm halkımızı büyük buluşmaya davet ediyoruz." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber