Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 12 Kasım 2018 - 17:08 Yorum: 0

Gercüş’te öğrenciler temiz çevre için çöp topladı

Batman'ın Gercüş ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulunda bulunan öğrenciler, ilçede bulunan cadde, aile ve çocuk parklarında düzenlenen çöp toplama etkinliğine...

Gercüş’te öğrenciler temiz çevre için çöp topladı

Batman'ın Gercüş ilçesindeki Cumhuriyet İlkokulunda bulunan öğrenciler, ilçede bulunan cadde, aile ve çocuk parklarında düzenlenen çöp toplama etkinliğine katıldı.

Öğrenciler, sınıf öğretmenleri ile ilçede bulunan parkların çöplerini toplayıp çevre temizliğini yaptı. Çevre temizliğinin öneminin her geçen gün artığını ve çevrenin insanoğlunun tüketim hırsına yenildiğini belirten öğretmenler, öğrencilere erken yaşta çevreyi koruma ve gelecek nesillere şimdiden sorumluluk kazandırmak amacıyla çöp toplama etkinliği düzenlediklerini ifade etti. Parklarda çöpleri toplayan öğrenciler ise, çevre temizliği esnasında çok sigara izmaritlerini denk geldiklerini belirten bu konuda büyükleri uyardı. Öğrenciler daha sonra temiz hava ve temiz bir doğa için herkesin çöplerini çöp kutularına atmamasını söyledi.

Gercüş’te öğrenciler temiz çevre için çöp topladı

Gercüş’te öğrenciler temiz çevre için çöp topladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber