Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Geri dönüşüm firmasından engellilere tekerlekli sandalye yardımı

SAMSUN (AA) - Çarşamba’da geri dönüşüm maddeleri toplayan bir firma tarafından Çarşamba Bedebsel Engelliler Derneği’ne 10 adet tekerlekli sandalye hediye edildi.Çarşamba Bedensel Engelliler...

Geri dönüşüm firmasından engellilere tekerlekli sandalye yardımı

SAMSUN (AA) - Çarşamba’da geri dönüşüm maddeleri toplayan bir firma tarafından Çarşamba Bedebsel Engelliler Derneği’ne 10 adet tekerlekli sandalye hediye edildi.

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Kerim Deniz, yapılan yandımın kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Deniz, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar mavi kapak kampanyasından almış olduğumuz 38 adet sandalyeyi üyelerimize dağıttık. Bu konuda Çarşamba'da geri dönüşüm hizmeti veren ve derneğimize 10 adet sandalye hediye ederek destek olan Cevat Kesimoğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Bu 10 sandalye ile 10 engellimiz daha bacaklarına kavuşmuş olacak. Sandalyelerimizi en kısa zamanda ihtiyaç sahibi üyelerimize ulaştıracağız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber