Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Temmuz 2022 - 23:53 Yorum: 0

Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı

Kahramanmaraş'ta geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı

Kahramanmaraş'ta geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın sonrası olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 23 araç ve 40 personelle müdahale etti. Orman İl Emniyet Müdürlüğü ile Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve araçlarıyla da müdahale edilen yangın ekiplerin çalışmaları neticesinde kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yaşanmazken geri dönüşüm tesisi kullanılamaz hale geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun ve beraberindeki heyet yangın söndürme işlemlerini takip etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, "Çok şükür yangın kısa zamanda kontrol altına alındı ve can kaybı yaşanmadı. Tüm ekiplerimize göstermiş oldukları yoğun gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fabrika sahiplerimize ve çalışanlarına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Kontrol altına alınan yangında soğutma işlemleri devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber