Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaatleri unutacak değil, verdiği sözü tutacak başka...17:07 Erciyes Üniversitesi İle TÜZDEV arasında iş birliği protokolü imzalandı17:07 Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı17:06 Tuğba Kuruyemiş, 116. şubesini İzmir Güzelbahçe’de açtı17:06 Eskişehirli kuryeler, Kurye Dostu Belediye Protokolü’ne imza atmayan Ayşe Ü...17:05 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da ziyaretlerde bulundu17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...
Sami Er
Kültür 15 Kasım 2018 - 09:18 Yorum: 0

Germencik Belediyesi ‘Sıfır Atık’ projesine destek vermeye devam ediyor

Germencik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan "Sıfır Atık" projesi kapsamında...

Germencik Belediyesi ‘Sıfır Atık’ projesine destek vermeye devam ediyor

Germencik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan "Sıfır Atık" projesi kapsamında ilkokullarda öğrencilere geri dönüşüm konusunda eğitim verildi.

2023 yılına kadar bitirilmesi hedeflenen bu proje için ilk olarak sokaklara geri dönüşüm kafesleri ve devamında ise kamu kurumları ile ilkokullara geri dönüşüm kutuları yerleştirildi. Eğitime ilk olarak Ortaklar Mahallesi'ndeki ilkokullardan başlandı. Minik öğrencilere, atıkların çevreye verdiği zararlar, hangi maddelerin geri dönüştürülebileceği, materyallerin doğada kaç yılda kaybolduğu gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Artık okulların da kağıt, karton, plastik, cam ve metal atıkları, geçici depolama tesislerinde türlerine göre ayrı ayrı depolanıp ayrıştırılacak.

"Sıfır Atık" projesi ile ilgili açıklama yapan Germencik Belediye Başkanı ve aynı zamanda MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın; "Etkin hizmet anlayışı ile daha güzel ve daha yaşanabilir bir Germencik için vatandaşlarımız ve geleceğimiz adına elimizden gelen her türlü yatırımı gerçekleştiriyoruz. Amacımız hemşerilerimizin daha temiz, daha huzurlu bir ilçede yaşamalarını sağlamak. Bugüne kadar yaptığımız ve planladığımız tüm projelerimizi insan odaklı yaptık. Geleceğimiz için geri dönüşümün ne kadar hayati bir önem taşıdığının bilincindeyiz" dedi.

Germencik Belediyesi ‘Sıfır Atık’ projesine destek vermeye devam ediyor

Germencik Belediyesi ‘Sıfır Atık’ projesine destek vermeye devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber