Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

Germencik sokakları sıcak asfalt ile yenileniyor

Seçildiği günden bu yana durmadan yorulmadan Germencik halkı için çalışan Belediye Başkanı Ümmet Akın, yaptığı projeler ile diğer ilçelere fark...

Germencik sokakları sıcak asfalt ile yenileniyor

Seçildiği günden bu yana durmadan yorulmadan Germencik halkı için çalışan Belediye Başkanı Ümmet Akın, yaptığı projeler ile diğer ilçelere fark atmaya devam ediyor.

Germencik Belediyesi dört etaplık bir çalışma ile ilçenin çehresini değiştirerek sokaklarını modern bir görünüme kavuşturacak. Germencikte sıcak asfalt ve parke taşı döşeme projesi kapsamında ilk 3 etabın bitmesi ile yüzler gülmeye başladı. Camikebir ve Park Mahallerinde yapılan çalışma ile modern bir görünüme kavuşan Germencik sokakları, parkları ve meydanları ile adeta yenileniyor.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yaptığı açıklamada "Germencik Belediyesi olarak, Pazar günleri de dâhil olmak üzere gece gündüz mesai kavramı gözetmeden halkımıza en iyi hizmeti en kısa sürede vermek için çalışıyoruz. Germencik halkımıza daha önce Ortaklar mahallemizde uyguladığımız gibi modern şehircilik anlayışına uygun yolları sıcak asfalt olmuş tertemiz insanlarımızın rahat bir yaşam sürebileceği bir Germencik sözü vermiştik. İşte şimdi hizmet zamanı ilçemizin birçok mahallesinde çevre düzenleme ve sıcak asfalt çalışması hazırladık, bu çalışmaların ilk üç etabında 100 bin metrekarelik sıcak asfalt yapıldı. Şimdi 4. Etap olarak yine 100 bin metrekare daha sıcak asfalt yapacağız, 4. etapta tamamlandıktan sonra Germencik sokakları modern tertemiz bir görünüme kavuşacaktır" dedi.

Germencik sokakları sıcak asfalt ile yenileniyor

Germencik sokakları sıcak asfalt ile yenileniyor

Germencik sokakları sıcak asfalt ile yenileniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber