Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Mart 2015 - 17:33 Yorum: 0

Germencik'te deve güreşi

AYDIN (AA) - Germencik'te düzenlenen deve güreşi, büyük ilgi gördü.Germencik Belediyesince Ortaklar Stadyumu'nda Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ücretsiz düzenlenen güreşler, yaklaşık...

Germencik'te deve güreşi

AYDIN (AA) - Germencik'te düzenlenen deve güreşi, büyük ilgi gördü.

Germencik Belediyesince Ortaklar Stadyumu'nda Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ücretsiz düzenlenen güreşler, yaklaşık 5 bin izleyici ile 120 pehlivan devenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Köşk'e bağlı Atça Mahallesi'nden "Baybora" adlı develeriyle etkinliğe katılan lise öğrencisi Melahat Cincöz, gazetecilere, kadına şiddete, daha ağır cezalar verilmesi gerektiğini söyledi.

Deve güreşi malzemeleri satan Elçin Kaya ve Gülçin Çan da 9 yıldan bu yana bu işi yaptıklarına değinerek, "Her gün kadınlar günü olsun" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber