Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Kasım 2014 - 12:28 Yorum: 0

Gerze'de Derin Deniz Deşarjı ve Ön Arıtma Tesisi Projesi

SİNOP (AA) - Gerze'de Derin Deniz Deşarjı ve Ön Arıtma Tesisi Projesi ihalesini alan firmaya yer teslimi yapıldı.Proje yapım ihalesi kapsamında İller Bankası yetkilileri, Belediye Başkanı...

Gerze'de Derin Deniz Deşarjı ve Ön Arıtma Tesisi Projesi

SİNOP (AA) - Gerze'de Derin Deniz Deşarjı ve Ön Arıtma Tesisi Projesi ihalesini alan firmaya yer teslimi yapıldı.

Proje yapım ihalesi kapsamında İller Bankası yetkilileri, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı başkanlığında toplandı. İhaleyi alan firmaya yer teslimi gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, projenin yaklaşık 6 ayda tamamlanacağını belirterek, "Gerze’nin kanalizasyonunu arıtması için ilk adım atıldı. Engel mevkisinde yapılacak Derin Deniz Deşarjı ve Ön Arıtma Tesisi Projesinin ihalesi yapılarak projeyi yapacak firmaya yer teslimi yapılarak çalışmalar başlatıldı. 6 ay sürecek olan proje çalışmasında deniz suyu hareketleri mevsime uygun olarak izlenecek, yaklaşık denizden 2 bin metre açığa çıkacak olan deşarj borularının geçtiği alanın batı metrik haritası çıkartılacak ve deniz dibi jeolojik etütler yapılarak proje yaklaşık 6 ayda tamamlanacak. Projeden sonra yapım ihalesine geçilecek" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber