Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Eylül 2022 - 19:23 Yorum: 0

Gestaş, lojistik sektörünün paydaşlarıyla buluşuyor

Mersin'de düzenlenen Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Fuarı'nda taşımacılık ve lojistik sektöründen firmalar bir araya geldi.

Gestaş, lojistik sektörünün paydaşlarıyla buluşuyor

Mersin'de düzenlenen Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Fuarı'nda taşımacılık ve lojistik sektöründen firmalar bir araya geldi. Çanakkale Boğazı ve Adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş., fuara katılan firmalar arasında yerini aldı.

Uluslararası taşımacılık rotasında "Orta Koridor" olarak tanımlanan ve Londra'dan başlayıp Çin'e uzanan hattın en stratejik noktası olan Mersin'de, taşımacılık ve lojistik sektöründen firmalar bir araya geldi. 28 Eylül'de başlayan ve 1 Ekim Cumartesi gününe kadar devam edecek Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Fuarı, sektördeki tedarik zincirinin tüm paydaşlarını buluşturdu. Çanakkale Boğazı ve Adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş.'de, fuardaki yerini alarak bölgedeki mevcut iş ortakları ve potansiyel iş ortaklarıyla temaslar kurdu. Anadolu'dan Avrupa'ya, Avrupa'dan Anadolu'ya taşımacılık yapan, "Orta Koridor" diye tanımlanan hatta Boğaz geçişinde İstanbul veya Çanakkale güzergâhını kullanan nakliye şirketleriyle temas kuran Gestaş yetkilileri, fuar boyunca katılımcılara sundukları hizmetler hakkında bilgi verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber