Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Nisan 2018 - 15:24 Yorum: 0

Geyve yabancı öğrencileri ağırladı

Geyve Belediyesi Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Sosyal Tesisleri dünyanın farklı ülkelerinden misafirlerini ağırladı.

Geyve yabancı öğrencileri ağırladı

Geyve Belediyesi Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Sosyal Tesisleri dünyanın farklı ülkelerinden misafirlerini ağırladı. Öğrenciler yöresel lezzetleri ve tesisin manzarasını çok sevdiler.

Turizm Haftası etkinlikleri sebebiyle geçitiğimiz günlerde "Ayvalı lezzetlerden" oluşan menü ile misafirlerini ağırlayan Geyve, bu kez de Dünya'nın farklı ülkelerinden öğrencilere ev sahipliği yaptı. Sakarya Üniversitesinde eğitim gören öğrenciler güne Geyve Yöresel Lezzetleri ile başladı. Seyir Terasında öğrenci ve öğretim üyelerini ağırlayan Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya "Turizm Haftası nedeniyle üniversitemizde eğitim gören misafir öğrencilerimizi ağırladık. Bölgemizin yöresel tatlarını misafirlerimize ikram ettik. Misafir öğrencilerimiz hem lezzetlerimizi hem de tesisimizin konumunu, manzarasını çok beğendiler. Geyve'nin tanıtımına katkı sunacağını düşündüğümüz etkinliğe destek olan katsı sunan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Geyve Belediyesi Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Sosyal Tesisleri'nde kahvaltı yapan öğrenciler, fotoğraf çekimi için adeta birbirleriyle yarıştı. Belediye Başkanı Murat Kaya'ya ev sahipliği ve bilgilendirmeleri için teşekkür eden öğrenciler tesisten ayrıldı.

Geyve yabancı öğrencileri ağırladı

Geyve yabancı öğrencileri ağırladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber