Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2016 - 14:38 Yorum: 0

Gezer Milli Takım Kapısını Araladı

Erzurum Gençlispor'un başarılı sporcusu Batuhan Gezer, eskrimde Türkiye üçüncüsü olarak milli takım kapısını araladı.

Gezer Milli Takım Kapısını Araladı

Erzurum Gençlispor'un başarılı sporcusu Batuhan Gezer, eskrimde Türkiye üçüncüsü olarak milli takım kapısını araladı.

Erzurum Gençlikspor Kulübü eskrimcisi olan ve Antrenör Mehmet Ali Dayanç yönetiminde oldukça başarılı sonuçlara imza atan Batuhan Gezer, bu kez Türkiye üçüncüsü olarak Milli takım kapısını araladı.

7-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Afyonkarahisar'da yapılan Yıldızlar Epe Flöre-Kılıç Açık Turnuvada Batuhan Gezer Türkiye üçüncüsü oldu. Yıldız erkekler epe dalında 89 sporcu arasında üçüncü olma başarısı gösteren Erzurum Gençliksporlu Gezer, bu başarısı ile milli takım kapısını da aralamış oldu. Eskrim İl Temsilciliği görevinin yanı sıra GHSİM'de antrenörlük yapan Mehmet Ali Dayanç, sporcusunun elde ettiği başarıdan dolayı bir hayli mutlu olduğunu söyledi. Kendilerine destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e teşekkür eden Dayanç, sporcusunun milli takıma da seçileceğine inandığını ifade etti. Batuhan Gezer'in yılmadan çalışmalarını sürdüreceğini söyleyen deneyimli antrenör yıldız sporcuya güvendiğini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber