Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2016 - 14:58 Yorum: 0

Gezer’den Diyarbakır Saldırısına Tepki

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, dün Diyarbakır'daki bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıyı...

Gezer’den Diyarbakır Saldırısına Tepki

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, dün Diyarbakır'daki bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıyı kınayarak, terör saldırılarının demokratik sivil siyaseti engellediğini söyledi.

AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer, dün zıhlı polis midibüsüne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısına tepki gösterdi. Diyarbakır'da Mart ayından sonra ikinci terör olayının yaşandığını dile getiren Gezer, bu saldırının Diyarbakır'a yapıldığını söyledi. Gezer, teröre karşı top yekün bir tepki ortaya koyulması gerektiğini ifade ederek, sessiz kalınması durumunda bu tür olayların devam edeceğini açıkladı. Gezer, "Türkiye'deki problemlerin çözüm adresi TBMM'dir. Gerçekleşen terör saldırıları demokratik sivil siyaseti engellemektedir. Kaos oluşturmaya çalışanlar dün de, bugün de yarın da başarılı olamayacaktır. Diyarbakır halkı tavrını net bir şekilde ortaya koyarak teröre tepki göstermiştir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber