Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Şubat 2019 - 10:58 Yorum: 0

Gezgin Anneler Kulübü, Samsunlu annelerle buluşuyor

Her ay Anadolu'nun farklı bir ilinde düzenlenen Gezgin Anneler Kulübünün Samsun buluşması, 24 Şubat Pazar günü Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde...

Gezgin Anneler Kulübü, Samsunlu annelerle buluşuyor

Her ay Anadolu'nun farklı bir ilinde düzenlenen Gezgin Anneler Kulübünün Samsun buluşması, 24 Şubat Pazar günü Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde (AVM) gerçekleşecek.

Anneleri, hayatlarındaki en değerli varlıklar olan çocuklarıyla sosyal hayatta daha fazla yer almaları konusunda cesaretlendirmek, onlarla farklı konularda deneyim paylaşımı yapmak amacına hizmet eden gezgin annelerin 19. durağı Samsun Piazza olacak.

Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle bölgenin çekim merkezi olan Samsun Piazza'nın etkinlik alanındaki buluşmada, ünlü anneler, çocuklarıyla yaşadıkları deneyimlerini konuklarla paylaşıp, katılımcıların sorularını da cevaplayacak.

Deniz Ağaoğlu, Pınar Dönmez, İlknur Yalçın, Kadriye Altınbaşak ve Aysun Turan'ın katılacağı etkinlik, 24 Şubat Pazar günü saat 13.00'te başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber