Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Mart 2015 - 14:33 Yorum: 0

"Gezici Gençlik Merkezi" projesi

SİİRT (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen, Siirt Gençlik ve Spor Kulübü tarafından yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamındaki '"Gezici Gençlik Merkezi'" projesi...

'Gezici Gençlik Merkezi' projesi

SİİRT (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca desteklenen, Siirt Gençlik ve Spor Kulübü tarafından yürütülen Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamındaki '"Gezici Gençlik Merkezi'" projesi hayata geçiyor.

Gençlik ve Spor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, projeyle, gençlerin, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif etkinliklere yönlendirilmesi ve bu etkinliklerin sokağa taşınmasıyla birlikte toplumda farkındalık oluşturulmasının amaçlandığı belirtildi.

Projeyle, gençlere açık havada, ebru sanatı, hat sanatı, basketbol, mini golf, satranç, dart, okçuluk, mangala, langırt, halk oyunları ve sinema etkinliklerinin düzenleneceği ifade edilen açıklamada, 13-29 yaş arasındaki gençlerin projeden ücretsiz faydalanabileceği kaydedildi.

 Kent merkezi ve ilçelerinde yürütülecek projenin 3 ay süreceği belirtilen açıklamada, şunlara yer verildi.

"Proje kapsamında 50 genç İstanbul-Çanakkale gezisine götürülecek. Ayrıca 300 gence sinema salonunda film izletilecek. 'Gezici Gençlik Merkezi" projesi, 23 Mart 2015 Pazartesi saat 14:00'te Bahçelievler Mahallesi 1406 ve 1409 numaralı sokakların kesiştiği otoparkta yapılacak olan açılışla hayata geçecek. Açılış törenine tüm halkımız davetlidir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber