Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 12:13 Yorum: 0

Gezici kütüphaneye Erdemli’de yoğun ilgi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gezici Kütüphanesi, Erdemli ilçesindeki Alata Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.

Gezici kütüphaneye Erdemli’de yoğun ilgi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gezici Kütüphanesi, Erdemli ilçesindeki Alata Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. Öğrenciler ayaklarına kadar gelen kütüphaneye yoğun ilgi gösterdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gezici Kütüphanesi'nin okullarını ziyaret etmesinden hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin büyük mutluluk duyduğunu belirten okul müdürü Mehmet Seyrek, "Gezici kütüphane aracılığı ile okumayı sevdirmek ve kitap okuma kültürünü aşılamak amacıyla öğrencilerimize kitap dağıtımı gerçekleştirildi" dedi.

Yoğun ilginin olduğu etkinliğe ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin birlikte katıldığını anlatan Seyrek, "Tıpkı kütüphanelerde olduğu gibi öğrencilerimiz kitapları 15 gün sonra geri iade etmek üzere aldılar. Öğrencilerimiz Türk ve dünya klasiklerinden oluşan yaklaşık 800 kitap aldı. Çocuklarımızın kitaplara ilgisi bizleri mennun etti" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber