Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 17:18 Yorum: 0

GGC heyeti Bülbülzade’ye konuk oldu

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti heyeti, Bülbülzade Vakfını ziyaret etti.

GGC heyeti Bülbülzade’ye konuk oldu

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti heyeti, Bülbülzade Vakfını ziyaret etti. Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir, ziyarette yaptıkları çalışmaları anlattı ve GGC heyetine merkez binayı gezdirdi. GGC Başkanı İbrahim Ay ise, kentin sosyal yaşamına katkı sunacak her projeye destek verdiklerini ifade etti. Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir ziyaretin anısına GGC adına dikmiş oldukları 100 ağacın belgesini, gümüş işlemeli kahve takımı ile birlikte GGC Başkanı İbrahim Ay'a takdim etti.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, yönetim kurulu üyeleri, ulusal haber ajansları temsilcileri ve gazete sahipleriyle birlikte Bülbülzade Vakfını ziyaret ettiler. GGC heyetini üniversite bulvarında ki merkez bina da ağırlayan Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir, vakıf olarak yaptıkları çalışmaları ve özellikle Suriyelilere yönelik projeleri anlattı. GGC Başkan İbrahim Ay ise, kentteki diğer sivil toplum kuruluşları gibi Bülbülzade Vakfı ile de ortak sosyal projelerde çalışabileceklerini ifade etti.

Aldemir:'Tüm kesimleri kucaklayan sosyal projeleri hayata geçiriyoruz'

Vakfın hayata geçirdiği projeleri anlatan Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir, Suriyelilerin gelmesiyle daha fazla ihtiyaç duyulan sosyal projeler üzerinde titizlikle çalıştıklarını ve bu bağlamda bir çok kitabı Arapçaya çevirerek Suriyeli öğrencilerin doğru şekilde eğitim görmesine vesile olduklarını söyledi.

Gaziantep'in önemli bir oranda Suriyeli misafire kucak açtığını ve bu süreçte kent basınının önemli bir duruş sergilediğini dile getiren Aldemir, "Basın bir toplumun gözü kulağıdır.15 Temmuz darbe girişiminde ülke genelinde olduğu gibi Gaziantep basını da önemli bir duruş sergiledi. Bülbülzade Vakfı olarak bizlerde çalışmalarımızı anlatmak ve diyaloglarımızı güçlendirme kadına Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti heyetini ağırladık. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Ay: "Kentimizin sosyal yaşamına katkı sunmaya her zaman hazırız'

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, ziyarette yaptığı değerlendirmede Bülbülzade Vakfı'nın özellikle sosyal projelerini yakından takip ettiklerini ifade etti. Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir'e misafir perverliği için teşekkür eden Ay, "Özellikle Suriyelilere yönelik yapılan toplumsal çalışmaları GGC olarak önemsiyoruz. İlimizdeki diğer tüm kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi Bülbülzade Vakfının da bu kent için yapacağı yararlı çalışmalara destek vermeye her zaman hazırız.Bu ziyaret GGC ve Bülbülzade Vakfı arasındaki ortak çalışmalar için bir istişare toplantısı oldu.Kentimiz ve ülkemiz için birlik ve beraberlik içerisinde sosyal projelerde buluşmamız gerektiğine inanıyorum" diye konuştu.

Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir, ziyaret sonrasında GGC heyetine haber merkezi, spor salonu, kütüphane gibi önemli bölümleri bulunan tesisi gezdirdi.

GGC heyeti Bülbülzade’ye konuk oldu

GGC heyeti Bülbülzade’ye konuk oldu

GGC heyeti Bülbülzade’ye konuk oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber