Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 16:45 Yorum: 0

GGC’den bir sağlık protokolü daha

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ilel Medical Park Hastanesi arasında "Sağlık Protokolü" imzalandı.

GGC’den bir sağlık protokolü daha

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ilel Medical Park Hastanesi arasında "Sağlık Protokolü" imzalandı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) daha önce Özel Deva Hastanesi arasında imzalanan sağlık protokolün ardından Medical Park Hastanesiyle de sağlık protokolü imzaladı. İmzalanan protokolle GGC üyeleri ve aileleri Medical Park Hastanesinden indirimli sağlık hizmeti alabilecek. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ile son dönemlerde ciddi sağlık yatırımları yapan, Medical Park Gaziantep Hastanesi arasında "Sağlık Protokolü" imzalandı. GGC üyelerini ve ailelerinin indirimli sağlık hizmeti almasını kapsayan protokol geniş bir katılımla Medical Park Hastanesi Toplantı Salonunda imzalandı. GGC Başkanı İbrahim Ay, protokolde yaptığı konuşmada üyelerin sosyal yaşamını kolaylaştırmak adına imza protokollerini diğer kurum ve kuruluşlarla da sürdüreceklerini ifade ederken, Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba ise zor bir görev yapan basın mensuplarına hizmet vermekten gurur duyacaklarını söyledi.

"Basın camiasına hayırlı olsun"

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, farklı kuruluşlarla daha öncede benzer hizmet protokolü imzaladıklarını hatırlatarak, "Bundan önce bazı hastanelerimizle sağlık indirimi protokolü imzalamıştık.Bu protokollerimizde alış veriş merkezlerinde petrol istasyonlarında ve daha önce yaptığımız hukuk dalında Gazetecilerimizin indirimli sağlık hizmetini almasını sağlamıştık.Bundan sonra da sağlamaya devam edeceğiz.Bu protokolde bizleri kırmayan Medical Park hastanesinin Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba'ya tüm meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum.Sağlık protokolümüzün Gaziantep basın camiasına Medical Park ailesine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.Bu protokolde eşler, çocuklar, anne ve babalar faydalanabilecektir" dedi.

"Bu sağlık hizmetini sunmak bizim için şereftir"

Medical Park Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba ise protokolde yaptığı konuşmada basın çalışanlarına imkanları dahilinde destek olmaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi. Gazetecilerin zor görev yaptığını dile getiren Kubba, " Hastanemiz yaklaşık 9 yıldır tüm Gaziantep ve bölge halkına hizmet etmektedir. Ondan dolayı basın mensuplarımızın gecesinin gündüzünün ne kadar zor geçtiğini çok iyi bilen biriyim. Bundan dolayı kendilerine ailelerine, eşlerine ve çocuklarına bu sağlık hizmetini sunmak bizim için bir şereftir. Gerçekten biz Gaziantep bölgesinde biz büyük hizmetlere imza atmış bulunmaktayız. Gazeteciler cemiyetinin böyle bir protokol için bizimle beraber yol aldığı için teşekkür ediyoruz. Elimizden geldiğince hocalarımız ve ekibimiz ile beraber sizlere sağlık hizmeti sunmak bizim için gurur meselesidir. Onun için tüm ailelerinize ve tüm camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Çok sayıda gazetecinin katıldığı protokolde imza töreninin ardından hastane önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

GGC’den bir sağlık protokolü daha

GGC’den bir sağlık protokolü daha

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber