Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Temmuz 2014 - 17:58 Yorum: 0

GHSİM İlçe Müdürleri toplantısı

SAMSUN (AA) - Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce ilçe müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde bulunan salonda yapılan...

GHSİM İlçe Müdürleri toplantısı

SAMSUN (AA) - Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce ilçe müdürlerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde bulunan salonda yapılan toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, yaz spor okullarını ve yapılan çalışmaları değerlendirdi.

İlçelerin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirten Özyurt, şunları kaydetti:

"İl Müdürlüğümüz ile koordineli olarak ilçelerimiz çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yaz spor okullarını koordine etmeye çalışıyoruz. Yaz ayını en verimli şekilde geçirerek yeni dönem için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İlçelerde yapımı devam eden tesis inşaatlarına da var. Bu inşaatlarımız bu yıl içerisinde bitecek. Tesisleşme anlamında Samsun'a kazandırılacak tesisler var, onların da çalışmaları devam ediyor. İlimiz 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatlarına en iyi şekilde hazırlanıyor. Bu bağlamda ilçelerimize de büyük görevler düşüyor. Ben eminim ki tüm ilçe müdürlerimiz gereken hassasiyeti göstermektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber