Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 30 Mart 2017 - 22:18 Yorum: 0

Giannis Sferopoulos: "İlk 5 dakikada savunmada ve hücumda çok iyiydik..."

Olympiakos Başantrenörü Giannis Sferopoulos, "İlk 5 dakikada savunmada ve hücumda çok iyiydik, ta ki Efes'in ilk molasına kadar. Sonra geriye düştük. Oyunun...

Giannis Sferopoulos: 'İlk 5 dakikada savunmada ve hücumda çok iyiydik...'

Olympiakos Başantrenörü Giannis Sferopoulos, "İlk 5 dakikada savunmada ve hücumda çok iyiydik, ta ki Efes'in ilk molasına kadar. Sonra geriye düştük. Oyunun diğer periyotlarında da oyun başa baş gitti" dedi.

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta maçında Anadolu Efes, Olympiakos'u 77-69'luk skorla mağlup etti.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sferopoulos, "Maça gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bize çok iyi destek verdiler. Savaştık ve taraftarlara pozitif görüntü verdiğimizi düşünüyorum. İlk 5 dakikada savunmada ve hücumda çok iyiydik ta ki Efes'in ilk molasına kadar. Sonra geriye düştük. Oyunun diğer periyotlarında da oyun başa baş gitti. En büyük sorun birinci periyotlardan sonra oldu. Her şeyimizi verdik ancak küçük detaylardan dolayı mağlup olduk. Efes'i tebrik ediyorum" açıklamalarında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber