Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 08:48 Yorum: 0

Gıda Bankası kurban bağışlarını almaya başladı

Sivas Belediyesi bünyesinde kurulan Hayat Ağacı Derneği Gıda Bankası kurban bağışlarını kabul etmeye başladı.

Gıda Bankası kurban bağışlarını almaya başladı

Sivas Belediyesi bünyesinde kurulan Hayat Ağacı Derneği Gıda Bankası kurban bağışlarını kabul etmeye başladı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Hayat Ağacı ve Gıda Bankası kurban bağışlarını almaya başladı. 15 Ağustos'tan 8 Eylül'e kadar alınacak bağışlarda hisse bedeli 900 lira olarak belirlenirken kurbanlar veteriner hekim eşliğinde 5 kişilik komisyon tarafından alınacak. Hisse sahipleri kurban bedelini dernek binasından nakit ya da kredi kartı ile ödeyebileceği gibi banka aracılığı ile de ödeme yapabilecek.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Sami Aydın, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bağışlarını kabul ediyoruz. Bu yıl kurban bağışı hisse bedeli 900 TL olarak tespit edildi. Kurban alımlarımız veteriner hekim kontrolünde beş kişilik komisyon tarafından alınacaktır. Kurban hisse sahiplerinden isteyenlere 5 kilo et verilecektir. Kurban hissesine dahil olmak isteyen bağışçılarımız dernek binasında nakit ya da kredi kartı ile veya bankalar aracılığıyla hisseye dahil olabilecektir. Kurban müracaatları 8 Eylül saat 17.00'de sona erecektir. Kurban kesimlerimiz hijyenik şartlarda veteriner hekim gözetiminde yapılacaktır. Dileyen hisse sahibi bağışçılarımız kurban kesimine eşlik edebileceklerdir. Kurban kesimleri başından sonuna kadar kamera ile kayıt altına alınacak bu kayıtlar hisse sahiplerine ulaştırılacaktır." ifadelerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber