Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 16 Mart 2017 - 14:43 Yorum: 0

Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı ’FOTEG’ kapılarını açtı

Gıda sektörü ve gıda işleme endüstrisi, FOTEG İstanbul fuarında 13'üncü kez buluştu.

Gıda İşleme Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı ’FOTEG’ kapılarını açtı

Gıda sektörü ve gıda işleme endüstrisi, FOTEG İstanbul fuarında 13'üncü kez buluştu. HKF Fuarcılık organizasyonuyla İstanbul Yeşilköy fuar alanında 1'inci ve 3'üncü salonlarında düzenlenen fuar, 19 Mart tarihine kadar açık kalacak.

2 yılda bir düzenlenen sektörün en saygın ve iş potansiyeli en yüksek fuarlarından "FOTEG İstanbul 2017', bu yılda gıda işleme teknolojileri, gıda ambalajlama, gıda katkı maddeleri, unlu mamul teknolojileri ve gıda güvenliği ve hijyeni sektörüne ait en yeni ürün ve teknolojilerini sergileyecek. Fuar, yerli ve yabancı 400'dan fazla markayı ve gıda sektörünün en etkin alıcılarını 15 bin metrekare fuar alanında bir araya getirdiği kaydedildi.

Fuarın açılışında konuşan HKF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Çakıcı, fuarın ülke ekonomisine katkıda bulunacağını belirterek, "Fuar bütün gıda teknolojileri ve makinalarını bir çatı altında toplayan fuardır. Et makinaları, süt makinaları, ambalajlama makinaları bu fuarda sergilenecektir. Fuarın katkıları sadece iç piyasaya değildir. Fuara yaklaşık 38 ülkeden yabancı alım heyetleri gelmektedir, bu heyetler fuarda ticaret yapacaklardır. Bu ticaret sonucu ülke ekonomisine de katkı sağlanacaktır. Fuarımız dört gün boyunca gıda sektörünü bir çatı altında toplayacaktır. Fuarda 430 firma yer alıyor" dedi.

Kırmızı et ve tavuk sektöründe maliyet avantajı sağlayan çözümler

Compass Danışmanlık ve Mühendislik Ticaret A.Ş. tarafından Yeşilköy fuar alanı 1 Mars salonunda 17 Mart tarihinde bilimsel bir toplantı düzenlenecek. Moderatörlüğünü Compass Danışmanlık ve Mühendislik Firma Sahibi Bahri Yağımlı'nın yapacağı "Kırmızı Et ve Tavuk Sektöründe Maliyet Avantajı Sağlayan Çözümler" başlıklı 3 oturumdan oluşan toplantının konuşmacıları, Compass Danışmanlık ve Mühendislik Ticaret Firma Sahibi Axel Hinz, Proses Analiz Birim Müdürü Thorsten Niermeyer ve Satış Direktörü E. Martin Tuider olacak.

Multivac firması tarafından 18 Mart tarihinde, Yeşilköy fuar alanı 1 Mars salonunda bilimsel bir toplantı daha düzenlenecek. Moderatörlüğünü Multivac Genel Müdürü Ali Suat Öz'ün yapacağı "Türkiye'de ve Dünyada Ambalaj Trendleri ve Otomasyon Sistemleri" başlıklı toplantının konuşmacıları ise; Multivac Bölgeler Satış Müdürü Ersin Kılıç ve Multivac Kilit Müşteri Yöneticisi Pınar Çevik olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber