Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 10:13 Yorum: 0

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden değerlendirme toplantısı

BİLECİK (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından 2014 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı. İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız'ın katıldığı Müdürlük Toplantı...

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden değerlendirme toplantısı

BİLECİK (AA) - Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından 2014 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı. 

İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız'ın katıldığı Müdürlük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, şube ve İlçe müdürlerinin de katılımıyla  son 4 ayda yapılan faaliyetler ve 2015 yılı bütçe plan programları görüşüldü.

Teşkilatın her zaman görev ve sorumluluk bilinci içerisinde hareket etmesi gerektiğini ifade eden Yıldız, "Yaptığımız işin değerini iyi bilerek işimizin hakkını vermeliyiz. Kılık kıyafet konusunda ve mesai takibine de gerekli özeni göstermeli, disiplinli olmalıyız. Disiplinin olmadığı yerde başarıdan söz etmek mümkün değildir" dedi.

Toplantıda, ayrıca il ve ilçe müdürlüklerinin personel durumları, araç ve gereç, bina durumu ve norm kadro fazlası olan ilçelerden ihtiyaç olan ilçelere atama yapılması konuları görüşüldü.            

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber