Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 07 Temmuz 2022 - 10:28 Yorum: 0

Girdiği karakolda bomba patlattı, ağır yaralandı

Tayvan'ın Hsinchu şehrinde yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle karakola gelen bir adam, elinde gizlediği bombayı patlatınca ağır yaralandı.

Girdiği karakolda bomba patlattı, ağır yaralandı

Tayvan'ın Hsinchu şehrinde yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle karakola gelen bir adam, elinde gizlediği bombayı patlatınca ağır yaralandı.

Tayvan'ın kuzeybatısındaki Hsinchu şehrindeki soy ismi Yu olduğu belirtilen 27 yaşındaki adam, Xingong karakoluna geldi. Üç yaşındaki kızının, dedesinin yanında kaldığını ve kendisine gösterilmediğini söyleyen Yu, polisten yardım istedi. Numarasının bloke olduğunu söyleyerek babasına ulaşamadığını belirten Yu, polisin babasını aramasını istedi. Polis önce Yu'yu sakinleştirmeye çalıştı, sonra da Yu'nun babasını aradı. Daha sonra telefonu Yu'ya veren polisler, adamın giderek sinirlendiği fark etti ve bir süre sonra patlama meydana geldi. Polisten alınan bilgiye göre saldırgan, sağ elinde gizlediği bombayı patlattı ve kanlar içinde yere yığıldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, büyük panik yaşandı. Karakola çağrılan sağlık ekibi, ağır yaralanan saldırganı hastaneye kaldırdı. İlerleyen saatlerde hastaneden yapılan açıklamada, Yu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Saldırganın daha önce işlediği suçlardan sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber