Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 31 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Giresun Belediye Başkanı Aksu bir yılını değerlendirdi

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Giresun Belediyesi, Giresun’un mutlu insanlar kenti olması için çalışmaya devam ediyor" dedi.Aksu, düzenlediği basın toplantısında,...

Giresun Belediye Başkanı Aksu bir yılını değerlendirdi

GİRESUN (AA) - Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Giresun Belediyesi, Giresun’un mutlu insanlar kenti olması için çalışmaya devam ediyor" dedi.

Aksu, düzenlediği basın toplantısında, 1 yıllık görev süresince yapılan hizmetler ile hedeflenen projeler hakkında bilgi verdi.

Avrupa Birliği Entegre Su projeleri ile Hibe Programı (IPA) kapsamında alınan 101 milyon Avro'luk hibe desteği sağlanan “Giresun Entegre Su Projesi”nin yapım ihalesinin gelecek yıl gerçekleştirileceğini kaydeden Aksu, yine geçen yıl AB Bölgeler Komitesi toplantısına kentin ev sahipliği yaptığını ifade ederek, "Toplantı Ülkemiz ve Giresun açısından tarihi bir toplantıdır. Giresun bu toplantı ile Avrupa Ligi'ne girmiştir" dedi.

Aksu, belediye olarak 2015 ve 2016 yıllarında önemli projelere start vereceklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Keşap Durağı Meydan ve Otopark Projesi, Trabzon Anıtlar Kurulunda geçen hafta onaylandı. Zemin etüt çalışmalarını daha önce yapmıştık. Yaklaşık 7 milyon liralık projenin ihale hazırlıkları başladı. Bu proje ile Giresun ikinci bir prestij alanı kazanacak. Kazancılar Yokuşu’nun eğimi düzelerek Giresun Kalesi’ne çıkış rahatlayacak. Bu yıl asfalt çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Doğalgaz ve diğer kazıların yıprattığı tüm bölgeler yenilenecek. Sokakbaşı Kültür Merkezi Projesini 2016 yılında başlatmayı planlıyoruz. Aksu Deresi ile deniz arasına güzel bir proje hazırladık. Gedikkaya projemiz, kapalı pazar yeri projelerimiz gündemimizde. Kaleye kademeli asansör projesi için çalışmalar sürüyor. Giresun Belediyesi çalışmaya aralıksız devam ediyor. Biz Giresun için çalışıyoruz. Giresun Belediyesi, Giresun’un mutlu insanlar kenti olması için çalışmaya devam ediyor." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber