Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 11:18 Yorum: 0

Giresun Belediyesinin altyapı çalışmaları

GİRESUN (AA) - Giresun Belediyesi tarafından altyapı çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamada, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince, şehir...

Giresun Belediyesinin altyapı çalışmaları

GİRESUN (AA) - Giresun Belediyesi tarafından altyapı çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince, şehir genelinde çeşitli altyapı çalışmalarının yürütüldüğü belirtildi.

Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi’nde bulunan mevcut kanalizasyon hattında iyileştirme çalışmalarının başlatıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yapılan çalışma ile birlikte bölgedeki kanalizasyon hattı güçlendirilmiş olacak. Ayrıca zaman zaman meydana gelen tıkanmaların da önüne geçilmesi planlanıyor. Aksu Mahallesi'nde yapılan çalışmaların yanı sıra, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı bir ekip de Gedikkaya Mahallesi Romancı Güzide Sokak'ta bulunan mevcut kanalizasyon hattında yaşanan sorunların giderilmesi için çalışma yapıyor."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber