Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 03 Nisan 2015 - 17:38 Yorum: 0

Giresun Emniyet Müdürlüğü lojmanında kitaplık oluşturuldu

GİRESUN (AA) - Giresun Emniyet Müdürlüğü lojmanında çocuklar ve personelin kitaplara daha kolay ulaşımı için kitaplık oluşturuldu.Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, yaptığı açıklamada,...

Giresun Emniyet Müdürlüğü lojmanında kitaplık oluşturuldu

GİRESUN (AA) - Giresun Emniyet Müdürlüğü lojmanında çocuklar ve personelin kitaplara daha kolay ulaşımı için kitaplık oluşturuldu.

Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, yaptığı açıklamada, kendilerinin de 51. Kütüphane Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek, kitap ve okuma bilincinin gelişimine katkı sunduklarını söyledi. 

Öztürk, emniyet müdürlüğü yanında bulunan lojmanda kalan başta çocuklar olmak üzere personelin kullanımı için kitaplık oluşturduklarını vurgulayarak, "Okumak ve bilgi edinmek çok önemli. Biz de buradan yola çıkarak lojmanımızda Kütüphane Haftası kapsamında kitaplık oluşturduk. Böylelikle personelimizle çocuklarımızın kitaplara daha kolay ulaşmalarını sağladık" dedi.

Yine lojmanda kalan çocuklarla ayda bir kez biraraya gelerek, okuma etkinliği düzenlediklerini dile getiren Öztürk, "Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak en büyük hedeflerimizden. Bunun için onların kitaplara ulaşmalarını kolaylaştırma adına herşeyi yapıyoruz. Kitaplığımızın ardından çocuklarımızla kitap okuma etkinliği düzenliyoruz. Ayda bir çocuklarımızla biraraya gelerek, okudukları kitaplar üzerinde fikir alışverişinde bulunuyoruz. Unutulmamalı, okuyan insanların bulunduğu toplumlar daha huzurlu olur" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber