Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 12:03 Yorum: 0

Giresun İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

GİRESUN (AA) - Giresun İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Vali Hasan Karahan başkanlığında yapıldı.Toplantıda konuşan Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun'da kurulması planlanan...

Giresun İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

GİRESUN (AA) - Giresun İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Vali Hasan Karahan başkanlığında yapıldı.

Toplantıda konuşan Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun'da kurulması planlanan çağrı merkezinin Aralık ayı itibariyle hizmete gireceğini söyledi.

Çağrı merkezinin Giresun'da önemli bir istihdam aracı olacağına işaret eden Karahan, "Büyük emekler sarf ederek Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğünün, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi işbirliği ve koordinesinde çağrı merkezi  görev elemanı yetiştirmek için kurs açtık. Kurs ve çağrı merkezinin açılması için mesleki eğitim merkezi hizmet binasının 2 katını tahsis ettik. Tahsis edilen bölümlerin tadilatı kasım ayı sonunda tamamlanarak 1 Aralık itibariyle hizmet vermeye başlayacak. Çağrı merkezinin hizmete girmesiyle ilimizde istihdam alanında önemli bir adım atmış olacağız" dedi.

İŞKUR İl Müdürü Mustafa Sarı ise Giresun'da müdürlüğe iş arayan 30 bin 613 kişinin kayıtlı olduğunu, bu yıl içerisinde bin 888 kişinin işe yerleştirildiğini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber