Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2014 - 09:53 Yorum: 0

Giresun Valisi Karahan'dan bayram mesajı

GİRESUN (AA) - Giresun Valisi Hasan Karahan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Karahan, mesajında,  mübarek Ramazan ayını huzur içerisinde tamamlayarak, toplumumu kaynaştıran...

Giresun Valisi Karahan'dan bayram mesajı

GİRESUN (AA) - Giresun Valisi Hasan Karahan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karahan, mesajında,  mübarek Ramazan ayını huzur içerisinde tamamlayarak, toplumumu kaynaştıran ve kardeşliği pekiştiren Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

Giresun halkının Ramazan Bayramı'nı kutlayan Karahan, mesajında,"Toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biri olan ve insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bayramlar, aynı zamanda toplumsal coşku günleridir. Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin ve adaletin etkin kılınması için  hep birlikte çaba göstermeliyiz. Bu özel günleri dayanışma ruhumuzu pekiştirecek bir fırsat olarak görmeli, bayram sevincini herkes ile paylaşmalıyız. Bu duygularla tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı kutlar, toplumumuza ve tüm insanlığa  huzur ve barış getirmesini dilerim" ifadelerine yer verdi. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber