Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 18:53 Yorum: 0

Giresun'da bazı göl ve derelerde balık avı yasağı getirildi

GİRESUN (AA) - Giresun'da bazı göl ve derelerde balık avının tamamen veya kısmen yasaklandığı bildirildi.Orman ve Su İşleri Giresun Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,...

Giresun'da bazı göl ve derelerde balık avı yasağı getirildi

GİRESUN (AA) - Giresun'da bazı göl ve derelerde balık avının tamamen veya kısmen yasaklandığı bildirildi.

Orman ve Su İşleri Giresun Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Dereli ilçesinde bulunan Çamlıgöl, Karagöl ve Sağrak Gölü, Bulancak ilçesinde bulunan Aygır gölü ve Eynesil ilçesinde de Dizgine Deresi'nde balık avının tamamen yasaklandığı belirtildi.

Açıklamada, Giresun merkeze bağlı Deregözü, Bulancak ilçesinde Bicik ve Elmalı, Dereli ilçesinde Aksu ve Tamdere, Görele ilçesinde Görele ve Eğe, Espiye ilçesinde Ekindere ile Şebinkarahisar ilçesinde de Koşudere derelerinin belli bölgelerinde balık avına yasak getirildiği kaydedildi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber