Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Temmuz 2017 - 17:43 Yorum: 0

Giresun’da FETÖ operasyonu: 16 gözaltı

Giresun'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında ev hanımı, öğrenci ve esnafın da bulunduğu...

Giresun’da FETÖ operasyonu: 16 gözaltı

Giresun'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında ev hanımı, öğrenci ve esnafın da bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyon düzenledi. Özel Harekat ekiplerinin de katıldığı operasyonda, mahalle, öğrenci ve esnaf yapılanmasında görevli olup Bylock kullandığı tespit edilen 16 kişi gözaltına alındı.

Ayrıca daha önceden gözaltında bulunan 7 kişi ise adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla 3 kişi ise savcılıkdaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber