Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 12 Aralık 2017 - 14:48 Yorum: 0

Giresun’da FETÖ/PDY Operasyonu

Giresun merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan ve emniyetin mahrem imamı olduğu tespit edilen şahsın da aralarında bulunduğu...

Giresun’da FETÖ/PDY Operasyonu

Giresun merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan ve emniyetin mahrem imamı olduğu tespit edilen şahsın da aralarında bulunduğu ByLock kullanıcısı 8 şüpheli bugün Giresun Adliyesi'ne sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, Giresun Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında, ByLock kullanıcılarına yönelik Giresun merkezli, İstanbul, Aksaray ve Çorum'da düzenlenen operasyonlarda yakalanan 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri bitti. Emniyetteki işlemlerinin ardından 8 şüpheli bugün Giresun Adliyesi'ne sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber