Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 23 Temmuz 2016 - 22:43 Yorum: 0

Giresun’da FETÖ’ye yakın 3 özel okul ve 5 dernek kapatıldı

Giresun'da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) yakınlığı ile bilinen 1 özel ilkokul, 1 özel ortaokul ve 1 özel...

Giresun’da FETÖ’ye yakın 3 özel okul ve 5 dernek kapatıldı

Giresun'da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) yakınlığı ile bilinen 1 özel ilkokul, 1 özel ortaokul ve 1 özel lise ile 5 Dernek Olağanüstü Hal (OHAL) kararnamesi ile kapatıldı.

Olağanüstü Hal kapsamında alınan önleme ilişkin kanun hükmünde kararnamenin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından polis ve maliye ekipleri bugün sabah saatlerinde özel ilkokul, ortaokul ve lisede inceleme yaptı. Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) yakınlığı ile bilinen Özel Çağrı Lisesi, Özel Çağrı Ortaokulu ve Özel Çağrı İlkokulu ile Giresun İş Hayatı Derneği, Giresun Eğitimciler Derneği, Lale Kadınlar Eğitim Kültür Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği, Giresun Kültür Gençlik Spor Sağlık Ve Eğitim Derneği ve Teknik Elemanlar Gelişim Derneği OHAL kararnamesi ile kapatılarak mal varlığı hazineye devredildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber