Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Kasım 2017 - 13:48 Yorum: 0

Giresun’da kar yağışı

Giresun" Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçeleriyle İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde kar yağışı ulaşımı olumsuz...

Giresun’da kar yağışı

Giresun" Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçeleriyle İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Yolun açık tutulması için ekipler gece-gündüz çalışıyor.

Salı günü başlayan ve Çarşamba günü etkisini artıran kar yağışı Giresun'un yüksek kesimindeki üç ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerinin Giresun'la bağlantısını sağlayan Eğribel Geçidi'nde de ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

Eğribel Geçidi'nde yolun açık tutulması için Karayolları Bakımevi'nde 104. Şube Şefliği Eğribel Bakımevi'ndeki 10 kişilik ekip 24 saat süreyle çalışma yaparak yolu açık tutmaya çalışıyor. Kar yağışının devam ettiği Eğribel Geçidi'nde buzlanmanın olduğu ve sürücülerin tedbirli olarak bu yolu kullanmaları istenildi.

2015 yılında başlayan Eğribel Tüneli'nde de 3 vardiyalı olarak 24 saat süreyle aralıksız çalışmalar devam ediyor. Kış mevsiminde kar ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen tünelin büyük bir bölümü tamamlandı. Toplam uzunluğu çift tüp olarak 11 bin 810 metre olan tüneldeki kazı çalışmalarının yaklaşık 9 bin metrelik kısmı geçilirken geriye kalan yaklaşık 3 bin metrelik kısmının da 2018 yılı içerisinde bitirileceği öğrenildi.

Giresun’da kar yağışı

Giresun’da kar yağışı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber