Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 18 Nisan 2022 - 13:03 Yorum: 0

Giresun’da pandeminin ardından ilk izci kampı gerçekleştirildi

Giresun İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın İzci Evi'nde 40 öğrenciyi hafta sonu 2 gün doğa ile buluşturdu.

Giresun’da pandeminin ardından ilk izci kampı gerçekleştirildi

Giresun İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın İzci Evi'nde 40 öğrenciyi hafta sonu 2 gün doğa ile buluşturdu.

Türkiye İzcilik Federasyonu Arama Kurtarma ve İnsanı Yardım Enstitüsü Karadeniz Sorumlusu ve aynı zamanda da Türkiye İzcilik Federasyonu Eğitimci Lideri İsmail Şeyranlıoğlu, pandeminin ardından gerçekleştirilen ilk izci kampının öğrencileri hem doğa, hem de birbirleriyle buluşturduğunu belirtti.

İzci Lideri Şeyranlıoğlu, yaptığı açıklamada "Kamplarımızın asıl amacı 2022 yılı içinde yapacağımız milli bilinç kamplarına hazırlamak. Çanakkale 57. Alay Milli Bilinç Kampı ve akabinde Samsun İlkadım kamplarımız var. Bu kamplara hazırlık için izcilik eğitimleri veriyoruz. Öğrenciler pandemiden dolayı eğitim ve öğretimini 2 yılı online gerçekleştirdi. 2 yılın ardından İzcilik Federasyonu olarak öğrencilerimizin sosyalleşmesine yardımcı olduk. Sosyalleşmenin yanı sıra kamp ateşlerinde konuşma yapan öğrencilerin özgüveni yerine geldi. Kapımıza 40 öğrenci katıldı, 15 de izci gönüllüsü, izci yardımcısı ve liderler katılım gösterdi. Öğrenci velilerine tavsiyem, pandemiden dolayı çocuklar internet bağımlısı oldu. Veliler çocuklarını sosyalleşmesi için bu tür kamplara göndersinler. Öğrenciler kendilerini burada hayata hazırlıyorlar, özgüvenini topluyor ve sosyalleşiyorlar, yeni arkadaşlar ediniyorlar. Çocukları internet bağımlılığından uzak tutmaları için bu tür sosyal aktivite olan yerlere göndersinler" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber