Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Eylül 2016 - 17:38 Yorum: 0

Giresun’da polisten kurban pazarında sahte para uyarısı

Giresun'da polis ekipleri, kurban pazarında satıcıları ve vatandaşları sahte paraya karşı uyardı.

Giresun’da polisten kurban pazarında sahte para uyarısı

Giresun'da polis ekipleri, kurban pazarında satıcıları ve vatandaşları sahte paraya karşı uyardı.

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ve süresince Aksu Mahallesi Şenlik Alanı'nda ve Teyyaredüzü Mahallesi Batlama girişinde bulunan kurban satış alanında ve kurban satışı yapılan hayvan sahiplerine sahte para ve dolandırıcılık uyarısı yaptı. Vatandaşları da ikamet ve iş yerinden hırsızlık gibi konularda uyaran polisler, hazırlanan broşürlerden dağıttı.

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, "Türkiye genelinde bu tür bayramları fırsat bilip vatandaşlarımızın 1 yıl boyunca emek verdikleri hayvanların bedelini sahte paralarla dolandırmak isteyenler olabilir. Buna karşı çiftçilerimiz uyanık olmalı. Şüphelendikleri durumlarda dağıtılan para dedektörü kalem ile hayvan bedeli karşılığı alınan paraları kontrol etmelidirler" dedi.

Polis ekipleri, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşan vatandaşlardan 155 Polis İmdat Merkezi'ne ihbarda bulunmalarını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber