Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Mart 2015 - 13:33 Yorum: 0

Giresun'da sigara ve içki kaçaklılarıyla mücadele

GİRESUN (AA) - Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, 2015 yılının ilk 3 aylık döneminde gerçekleştirilen operasyonlarda 103 bin paket kaçak sigara ele geçirildiğini söyledi.Öztürk, AA...

Giresun'da sigara ve içki kaçaklılarıyla mücadele

GİRESUN (AA) - Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, 2015 yılının ilk 3 aylık döneminde gerçekleştirilen operasyonlarda 103 bin paket kaçak sigara ele geçirildiğini söyledi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü olarak kaçakçılıkla mücadele konusunda büyük çaplı operasyon başlattıkları belirtti.

Son dönemlerde yapılan çalışmalar sonucu kaçakçılara büyük darbeler indirdiklerini ifade eden Öztürk, "2015 yılı içerisinde Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak kaçakçılara yönelik 17 ayrı operasyon gerçekleştik. Operasyonlar sonucu 103 bin 828 paket kaçak sigara ve 355 şişe ile 178,5 litre el yapımı kaçak içki elde edildi. Yapılan operasyonlarda 8'i yabancı olmak üzere 32 kişi gözaltına alınarak, haklarında yasal işlemler yapıldı" dedi.

Öztürk, son olarak dün gece bölge trafik ekibinin Bulancak ilçesinde yaptıkları kontroller sırasında bir araca saklanmış 3 bin 450 paket kaçak sigara ele geçirdiğini dile getirerek, "Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçluyla mücadelemiz bundan önce olduğu gibi kararlılıkla bundan sonra da devam edecek" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber