Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ekim 2014 - 13:48 Yorum: 0

Giresun'daki etkili sağanak

GİRESUN (AA) - Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, bölgede etkili olan sağnağın birçok köy yolunda, istinat duvarlarında ve menfezlerde zarara yol açtığını, birçok evi kullanılamaz...

Giresun'daki etkili sağanak

GİRESUN (AA) - Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, bölgede etkili olan sağnağın birçok köy yolunda, istinat duvarlarında ve menfezlerde zarara yol açtığını, birçok evi kullanılamaz hale getirdiğini söyledi.

Kılıçarslan, Muhtarlar Derneği'nde muhtarlara yaptığı konuşmada, yol, menfez ve istinat duvarı gibi bilinen sorunların yanı sıra kendilerini sıkıntıya sokan unsurlardan bir tanesinin de vatandaşların oturdukları evler olduğunu belirtti.

Yanlış yapılaşmaların yüzünden "yağan rahmetin zahmete dönüştüğünü" ifade eden Kılıçarslan, şunları kaydetti:

"Bölgemizde etkili olan sağanak ilçemizin birçok köylerinde maddi hasara neden olmuştur. Yol, menfez ve istinat duvarı gibi bilinen sorunların yanı sıra bizleri sıkıntıya sokan unsurlardan bir tanesi de vatandaşlarımızın oturdukları evler olmuştur. Doğa yanlış yapılan yapılaşmaların karşılığını adaletli bir şekilde bizlere geri veriyor. Adaletsizlik yok. Sizler nasıl yapıyorsanız, karşılığını da buluyorsunuz. Kafamızı değiştirmeyip plansız ve düzensiz bir şekilde yapılan çarpık yapılaşmaya dur demezsek sizler, bizler ya da sizden öncekiler ne yaparsa yapsın doğa karşılığını gün gelir verir. Yağan yağmur rahmet demektir. Ne yazık ki bizler yağan rahmetten korkar duruma gelmişiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber