Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

Giresun'daki sağlık çalışanına yönelik saldırı iddiası

Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı Süral, Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde görevli bir hemşirenin hasta yakını tarafından saldırıya uğraması olayını kınadıklarını bildirdi

Giresun'daki sağlık çalışanına yönelik saldırı iddiası

GİRESUN (AA) - Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı Kerim Süral, Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde görevli bir hemşirenin hasta yakını tarafından saldırıya uğraması olayını kınadıklarını bildirdi.

Süral, yaptığı yazılı açıklamada, Prof. Dr. İlah Özdemir Devlet Hastanesi diyaliz ünitesinde görevli bir hemşirenin dün bir hasta yakını tarafından fiili ve sözlü saldırıya uğradığını öne sürdü.

Süral, şiddetle hiçbir sorunun çözümlenemeyeceğine işaret ederek, sağlık çalışanına yönelik saldırıyı kınadıklarını ve artık sağlıkta şiddetin son bulmasını dilediklerini aktardı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber