Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 22 Ocak 2018 - 16:38 Yorum: 0

Giresun’daki silahlı saldırının ardından kan davası çıktı

Giresun'da bugün öğle saatlerinde Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne muayene için gelen ve uğradığı silahlı...

Giresun’daki silahlı saldırının ardından kan davası çıktı

Giresun'da bugün öğle saatlerinde Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne muayene için gelen ve uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şahsın 8 yıl önce öldürdüğü şahsın kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Giresun'da 1 Nisan 2010 tarihinde Hacı Miktat Mahallesi Alpaslan caddesinde restoran sahibi Metin Taştan (36) yol ortasında silahla vurulmuş şekilde bulunmuş ve cinayet zanlısı olarak da Abdullah Gülle yakalanarak cezaevine gönderilmişti. Aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan Gülle, cinayeti Metin Taştan'ın kendisini dövdüğü için cinayeti işlediğini söylemişti.

Yaşanan bu olayın üzerinden 8 yıl geçerken, bugün Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne muayene için gelen ve 2010 yılında Metin Taştan'ı silahla öldürdüğü gerekçesiyle Şebinkarahisar Yarı Açık Cezaevinde tutuklu bulunan Abdullah Gulle, hastane içerisinde asansöre bineceği sırada silahlı saldırıya uğradı. Gülle saldırı sonrasında hayatını kaybederken, olay yerinde 14 boş kovan tespit edildi. Gülle'yi vuran ve olayın ardından yakalanan şahsın Metin Taştan'ın kardeşi Mehmet Taştan olduğu ve saldırıdan önce "Sen benim ağabeyimi vurdun ben de seni vuracağım" dediği ve ardından silahla Gülle'ye ateş ederek öldürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber